VIDEO Cazul Ciomu în SUA: A dat în judecată spitalul şi a câştigat. Începe războiul cu medicul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Philip Seaton, un camionagiu din Kentucky, al cărui penis a fost amputat în urmă cu patru ani, l-a dat în judecată pe medicul american care a efectuat operaţia, scrie BBC.

Medicul şi-a motivat decizia brutală prin faptul că a descoperit semne care indicau un cancer la penis. Seaton dorea de fapt să fie operat pentru o banală circumcizie.

Philip Seaton şi soţia sa au câştigat deja procesul intentat Jewish Hospital, acolo unde a avut loc operaţia, iar acum, motivând "disfuncţionalităţi în căsnicie", au început războiul cu medicul John Patterson, chirurgul care a efectuat operaţia.

Avocaţii victimei îl acuză, conform BBC, pe Patterson că a efectuat operaţia de amputare fără consimţământul pacientului, mai mult, în condiţiile în care nu existau dovezi care să ateste suferinţa invocată de medicul chirurg.

În replică, Patterson se apără şi spune că Seaton îl poate da în judecată doar pentru că în urmă cu patru ani i-a salvat viaţa, iar camionagiul a semnat un document prin care autoriza "orice tratament necesar în caz de forţă majoră".

VIDEO

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite