Avertizare de furtună în mai multe judeţe din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vremea se răceşte
Vremea se răceşte

În judeţele Teleorman, Giurgiu, Vrancea, Galaţi, Călăraşi, Mureş, Vaslui, Ilfov şi Municipiul Bucureşti vor fi furtuni, anunţă ANM.

Între orele: 16:25 şi 17:40 se anunţă averse de ploaie care vor atinge şi depăşi 25 l/mp şi grindină în judeţul Vrancea în jumătatea de nord-est, în judeţul Galaţi în jumătatea de nord, precum şi în jumătatea sudică a judeţului Vaslui.

De asemenea, în jumătatea sudică a judeţului Ilfov şi în Municipiul Bucureşti se vor semnala grindină de mici dimensiuni, descărcări electrice frecvente, intensificări de vânt şi izolat cantităţi de apă ce pot cumula peste 15 l/mp.

Local în judeţul Mureş, inclusiv în Municipiul Târgu Mureş, se vor semnala averse de ploaie ce pot depăşi 20-25 l/mp, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, izolat grindină de mici şi medii dimensiuni, descărcări electrice.

Mai mult, ANM avertizează că în judeţele Teleorman, Giurgiu şi în sudul judeţului Calaraşi se vor semnala grindină de mici dimensiuni, descărcări electrice frecvente şi intensificări de vânt.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite