Asistente medicale pentru Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Asistentele medicale vor primi 2.000 de euro pe lună
Asistentele medicale vor primi 2.000 de euro pe lună

Persoanele interesate pot aplica până la 31 august. Nu este obligatorie cunoaşterea limbii germane.

Sunt disponibile 10 posturi, plătite cu aproximativ 2.000 de euro lunar. Programul este de cinci zile pe săptămână, câte opt ore pe zi. Dacă sunteţi selectat, contractul se va semna pe perioadă nedeterminată.

Angajatorul plăteşte profesori de germană

Cel mai important lucru este că angajatorul nu pretinde cunoaşterea limbii germane, impediment care a făcut ca mulţi dintre românii din sistemul sanitar să renunţe la tentaţia de a pleca la muncă în străinătate. 

Tocmai fiindcă deficitul de forţă de muncă în domeniu este atât de mare şi tot mai greu de acoperit, patronii germani s-au gândit să le faciliteze persoanelor care corespund cerinţelor postului nu doar obţinerea unei locuinţe, ci şi învăţarea limbii germane. Domus Mea Management GmbH, firma care a scos joburile  la concurs pe platforma românească a Eures (reţeaua europeană de ocupare a forţei de muncă), asigură învăţarea limbii germane într-o şcoală proprie. 

Sunt necesare însă calificarea şi experienţa în domeniu.

Cei interesaţi pot cere amănunte la adresa buc_eures@ajofm.anofm.ro sau la numărul de telefon 021.316.55.08, consilierului Eures Georgiana Enache.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite