Andreea Marin, zâna invenţiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta vedetă TV a câştigat o medalie la Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva pentru chiloţii extensibili destinaţi bebeluşilor. Corneliu Birtok-Băneasă şi Raluca-Ioana van Staden au fost premiaţi pentru un filtru ce reduce consumul de benzină şi respectiv un aparat pentru depistarea cancerului.

Combinezonul pentru bebeluşi cu partea de jos încreţită şi pusă pe elastic a fost premiat cu medalia de aur la Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva. Ideea confecţionării lui aparţine fostei vedete de televizune Andreea Marin Bănică care şi-a înregistrat-o la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci.

Mai citeşte şi:

Povestea adevărată a lui Corneliu Birtok-Băneasă, hunedoreanul care a smuls aurul mondial la invenţii

Şi spaniolii au nebunii lor! O femeie a vrut să înregistreze la OSIM-ul spaniol o poziţie sexuală!

„Nu e puţin lucru pentru mine, cu atât mai mult cu cât nu sunt decât un «inventator ocazional».  Ideea simplă şi foarte utilă mi-a fost inspirată de o nevoie a fiicei mele când avea doar câteva luni. Între timp, produsul «Body cu chiloţel extensibil Violet by Andreea Marin Bănică» a devenit foarte popular în România", scrie Andreea Marin pe blogul său.

"Interesul mare pe care l-am descoperit aici, la Geneva, atât pentru cumpărarea pe loc a produsului, cât şi pentru distribuirea lui în străinătate, mi-a reconfirmat că această inovaţie este apreciată la scară largă drept un real ajutor pentru sănătatea şi confortul micuţilor, dar şi pentru buzunarele părinţilor", mai adaugă ea.

A 38-a ediţie a Salonul Internaţional de Inventică de la Geneva  s-a desfăşurat în acest an în perioada 21-25 aprilie. Salonul a reunit 1.000 de invenţii, prezentate de 785 de inventatori veniţi din 45 de ţări.

„Cea Mai Bună Femeie Inventator"

Timişoreanca Raluca-Ioana van Staden a fost distinsă cu Trofeul de Aur al Organizaţiei Mondiale pentru Proprietate Intelectuală pentru „Cea Mai Bună Femeie Inventator".  Românca a conceput „un senzor care determină existenţa cancerului în corpul uman în mai puţin de şase minute".

„Interesant este că acest lucru poate fi determinat înainte de a avea simptomele bolii, ceea ce e un mare avantaj: descoperit la timp, cancerul poate fi tratat cu succes", a declarat Raluca-Ioana van Staden, într-un interviu postat pe blogul Andreei Marin.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite