Agenţie matrimonială pentru homosexuali la Torino: românii pe primul loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agenţie matrimonială pentru homosexuali la Torino: românii pe primul loc
Agenţie matrimonială pentru homosexuali la Torino: românii pe primul loc

Homosexualii care vor să-şi găsească sufletul pereche au acum posibilitatea să o facă prin intermediul agenţiei matrimoniale “Delfinul” deschise în oraşul Torino. Chiar dacă în Italia e încă interzisă căsătoria între persoanele de acelaşi sex, libertatea de a- şi trăi povestea de dragoste, există.

Am telefonat la Agenţia “Delfinul” pentru a ne informa cum funcţionează această şi am stat de vorbă cu proprietara acestei agenţii matrimoniale, Sabina Sardu care ne-a declarat că una dintre caracteristicile de bază ale acestei agenţii este seriozitatea : “ suntem deschişi oricărei înscrieri, însă selecţionăm cu atenţie persoanele, excluzându-le din start pe acelea care caută doar aventura sau raporturile ocazionale”.

Vârsta persoanelor înscrise variază între 35 şi 55 de ani şi au o pregătire profesională diversă: de la cei cu studii superioare şi până la muncitori.


Până în prezent agenţia are 400 de înscrişi, dintre care 190 de femei. Aceeaşi Sabina Sardu spune că tipologia clienţilor este cam aceeaşi: “ majoritatea dintre ei au avut probleme în trecut, fiindu-le greu să-si accepte situaţia. Cam 20% dintre ei au fost căsătoriţi şi au copii”.

La Milano este deschisă o filială a acestei agenţii, însă proprietara ei se gândeşte şi la posibilitatea dezvoltării acestei afaceri în regim de franchising pentru a da posibilitatea homosexualilor din toată Italia saă beneficieze de acest serviciu.

Află de pe “Adevărul.it” cât costa înscrierea la agenţia matrimonială şi ce preferă românii înscrişi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite