Năstase îşi pedepseşte fiul să înveţe despre Holocaust

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Năstase, unul dintre liderii marcanţi ai PSD-ului
Adrian Năstase, unul dintre liderii marcanţi ai PSD-ului

Adrian Nastase îl trimite pe fiul său în internship la “Elie Wiesel”, ca pedeapsă pentru că a participat la o petrecere unde se desenau zvastici pe mâini.

Adrian Năstase a scris pe blogul personal despre o escapadă a fiului său, Mihnea, care i-a produs o oarecare neplăcere. Social-democratul a povestit că a decis să îşi pedepsească fiul după ce acesta din urmă, aflat la studii în străinătate, a participat la o petrecere unde celor prezenţi le erau desenate zvastici pe mănă.

¨Aflat în afara ţării, şi la o vârstă teribilista, a participat la o petrecere. Acolo, mai mulţi puşti  pictau, la intrarea în club,  diverse semne pe mâini, pentru a fi recunoscuţi cei care ieşeau şi apoi reveneau. Printre acestea, şi zvastici.¨ a declarat Năstase

Fostul Premier a hotărât că pedeapsa potrivită pentru fiul său ar fi ca acesta din urmă, pe perioada verii, să meargă la un stagiu de internship la Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania “Elie Wiesel”. ¨E un loc în care poate participa la evenimente, poate citi, se poate informa despre cât de mare a fost tragedia prin care au trecut sute de mii de familii în urma Holocaustului.¨ scrie Adrian Năstase.

Revista ¨Kamikaze¨ precizează că întâmplarea ar fi avut loc în Elveţia, la petrecerea de Halloween organizată de liceul unde învaţă fiul cel mic al fostului Premier. Sursa citată susţine că bursa primită de Mihnea pentru a studia în străinătate este de 40.000 de euro pentru fiecare an de liceu.




Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite