Adrian Vasilescu: România este încă într-o perioadă critică, iar criza continuă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Vasilescu, consilier BNR
Adrian Vasilescu, consilier BNR

Consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, a afirmat că România este într-o perioadă critică de criză, care va continua, schimbând stilul de viaţă al românilor.

Adrian Vasilescu a spus, la o dezbatere privind modificările Codului Muncii, organizată de Grupul de Dialog Social (GDS), la care a participat şi premierul, că se fac confuzii între recesiune şi criză.

"Chiar dacă vom avea şansa să ieşim din recesiune, rămânem cu criza. Această criză schimbă lumea şi ne obligă să avem un alt stil de viaţă", a precizat Vasilescu, potrivit Mediafax.

Ieşirea din recesiune va reprezenta primul pas pentru depăşirea crizei economice, acest din urmă proces fiind unul de durată, a declarat, joi, premierul Emil Boc.

El a precizat că ieşirea din recesiune este primul pas pentru depăşirea crizei, dar nu şi singurul care trebuie realizat pe un drum "destul de lung".

În urmă cu trei săptămâni, premierul afirma că, la sfârşitul primului trimestru al acestui an, România va ieşi oficial din recesiune şi că acela va fi momentul în care va avea loc relansarea politică a PDL şi a actualei coaliţii aflate la guvernare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite