Admiterea in magistratura s-a modificat din nou. Vezi noile prevederi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buna reputatie nu mai este conditie de intrare in examenul de admitere in magistratura
Buna reputatie nu mai este conditie de intrare in examenul de admitere in magistratura

Actele care atesta buna reputatie si adeverinta care dovedeste ca persoana este apta din punct de vedere psihologic nu se mai anexeaza la cererea de inscriere pentru sustinerea examenului de admitere in magistratura, se arata intr-un act normativ publicat, luni, in Monitorul Oficial. In schimb, atat buna reputatie, cat si profilul psihologic, vor fi verificate dupa ce se afiseaza rezultatele finale ale concursului.

Hotararea Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) pentru modificarea si completarea Regulamentului privind organizarea si desfasurarea concursului de admitere in magistratura, aprobat prin Hotararea Plenului CSM nr. 279/2012 a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 405, din 18 iunie 2012.

Buna reputatie NU mai este conditie de intrare in examen. Dar este verificata la final

La sfarsitul lunii aprilie 2012, CSM a adoptat HG nr. 279/2012, care prevedea ca la cererea de inscriere pentru sustinerea examenului de admitere in magistratura se vor anexa acte care sa ateste buna reputatie si o adeverinta care sa ateste faptul ca persoana este apta din punct de vedere psihologic pentru exercitarea functiei.

Citește aici articolul integral avocatnet.ro: Admiterea in magistratura s-a modificat din nou. Vezi noile prevederi!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite