Admitere pe loc la facultăţi din străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Hawaii Pacific şi Universitatea Towson din Statele Unitele ale Americii, Universitatea Malmo şi Universitatea Linkoping din Suedia, Universitatea din Liege - Belgia, Universitatea Europeană din Cipru sau Şcoala de Afaceri Pilkington Raţiu sunt numai câteva dintre instituţiile de învăţământ superior care sunt astăzi prezente la Sala Palatului din Capitală, în cadrul Târgului de oferte universitare RIUF. Ele vor încer

În cadrul evenimentului, tinerii vor putea afla pe loc dacă au şanse să fie admişi prin sesiuni de SPOT Admissions, care sunt de fapt scurte interviuri cu reprezentanţii universităţilor. Tinerii se vor putea înscrie şi la seminarii susţinute de profesionişti şi persoane care au fost studiat în străinătate. Una dintre teme este „Pasiuni şi drumul în viaţă", susţinută de Dragoş Bucurenci. În cadrul târgului, participanţii vor putea să afle mai multe amănunte despre cea mai mare librărie de evenimente - OKIAN. În cadrul unui seminar, studenţii vor învăţa cum pot avea acces la materiale de dezvoltare profesională şi pregătire pentru teste standardizate cerute de universităţile străine.

Organizatorii au anunţat că la târg vor participa peste 50 de instituţii internaţionale din 15 ţări. „Mulţi tineri din întreaga lume au început să-şi trimită actele de pe acum, ceea ce înseamnă că universităţile vor avea de unde să-şi aleagă candidaţii", a spus Alexandru Ghiţă, organizatorul RIUF. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite