Acces liber la Aeroportul Otopeni pentru taxi, de la 15 noiembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Otopeni va liberaliza activitatea de taxi, de la 15 noiembrie. În consecinţă, orice transportator care deţine autorizaţie emisă de autorităţile din Bucureşti şi judeţul Ilfov şi care îndeplineşte anumite condiţii minime, poate să aibă acces la aeroport.

Accesul autoturismelor taxi în locurile de aşteptare şi în zona de preluare a clienţilor se va face doar obţinerea de către transportatorii autorizaţi a permiselor de identificare şi acces, precum şi a permiselor de acces auto.

Eliberarea permiselor de acces va fi gratuită, se va face în maxim zece zile lucrătoare de la data depunerii solicitării scrise, iar accesul autovehiculelor în zona de aşteptare, respectiv de preluare a pasagerilor se va efectua după achitarea tarifului de acces taxi, de 6 lei.

"Aceste măsuri au fost luate pentru a pune în aplicare noile modificări legislative aduse Legii 38/2003, cu privire la desfăşurarea transportului de persoane în regim de taxi", informează un comunicat al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

La începutul anului Aeroportul Otopeni a acordat permise de acces auto pentru 13 firme de taxi şi 57 de PFA-uri. Tarif maximal este de 3,5 lei/kilometru, transmite Mediafax.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite