Acces gratuit la filme de artă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinefilii craioveni pot savura filme bune din două în două săptămâni, în sala Clubului Electro Putere, unde se intră fără bilet.

CEP Cinema, proiect al Centrului pentru Cultură Contemporană „Club Electro Putere", este primul cinematograf alternativ, nonprofit, din România. Inaugurarea a avut loc aseară cu cinci scurtmetraje. „A existat întotdeauna o barieră financiară care a împiedicat publicul să consume arta cinematografică atât cât şi-ar dori. Cred că era nevoie de un astfel de cinematograf în România, unde să aibă vizibilitate producţiile de valoare, care din păcate nu se bucură de popularitate", a spus Rimona Afana, fondatorul CEP Cinema.

Noul cinematograf va găzdui şi seri tematice în care publicul se transformă din spectator în protagonist al dezbaterilor despre inspiraţie, idei şi creaţie pe marele ecran. Sala poate găzdui până la 400 de spectatori. Producţiile se adresează tuturor categoriilor de vârstă, fiind filme de artă, documentare, experimentale şi de animaţie, filme independente cu buget mic şi mediu, produse de regizori români şi străini.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite