„Academia Caţavencu“ a rămas nevândută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doru Buşcu nu a reuşit să plătească suma de peste 1,6 milioane de euro, cu TVA, pentru care şi-a adjudecat marca „Academia Caţavencu" la licitaţia care a avut loc la data de 26 mai, fapt pentru care licitaţia se va relua, probabil, pe 14 iunie, anunţă Mediafax.

Atunci, Buşcu a câştigat marca în defavoarea Sabinei Fati, jurnalistă la „România Liberă". Doru Buşcu a declarat încă de atunci că suma este mult peste bugetul de care dispunea şi că urma să caute un investitor. Iată că, după ce a venit data scadenţei, Buşcu nu şi-a achitat plata. „Din nefericire, n-am reuşit să strâng banii. Nu sunt proprietarul mărcii «Academia Caţavencu»", a spus Buşcu. El a precizat că, întrucât nu a reuşit să strângă banii, va pierde şi garanţia pe care a plătit-o pentru a participa la licitaţia din 26 mai, respectiv 45.000 de euro. „O să ­pierd garanţia, dar mi-am asumat acest lucru", a mai spus Doru Buşcu.

El a precizat că a licitat o sumă atât de mare la licitaţia din 26 mai „în legitimă apărare". „Am licitat în legitimă apărare, nu trebuia să o las. Planurile mele includeau şi căutarea fondurilor lipsă, dar timpul a fost prea scurt", a explicat Buşcu. În această situaţie, licitaţia va fi reluată în data de 14 iunie. Buşcu a declarat că va participa şi la următoarea licitaţie. „Intervalul este mai lung şi avem timp să ne pregătim", declară directorul editorial al revistei. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite