Absolvenţii de facultate se pot angaja în instituţiile europene. Vezi care sunt condiţiile şi salariul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolvenţii de facultate se pot înscrie, începând cu data de 15 martie, în cursa pentru ocuparea unui post în cadrul instituţiilor europene.

Oficiul European pentru Selecţia Personalului ( EPSO) lansează competiţia anuala pentru obţinerea unui post în domenii precum Administraţie publică europeană, Drept, Comunicare şi Relaţii Externe sau Audit.

Poziţia de administrator este una de funcţionar european permanent, iar salariul pentru acest post începe de la 4200 de euro.

Administratorii europeni se ocupă cu elaborarea politicilor şi punerea în aplicare a legislaţiei europene şi pot juca un rol esenţial în procesul legislativ şi cel bugetar al Uniunii Europene.

Pentru a obţine unul dintre cele 300 de joburi scoase la concurs, participanţii trebuie să se înscrie pe site-ul oficial EPSO www.eu-careers.eu şi să treacă de preselcţie. Preselecţia, numita Computer Based Test, contine teste de "verbal reasoning" (raţionament verbal), "abstract reasoning" (raţionament abstract), "numerical reasoning" (raţionament numeric) şi "situational judgement" (gândire situaţională).

La competiţie se pot înscrie toţi cetăţenii din cele 27 de state membre, până pe 17 aprilie 2012, când este ultima zi de înscrieri.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite