A aruncat-o în prăpastie şi apoi a sugrumat-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marcel Cătăraru (27 de ani) din Tulcea este acuzat că a ucis-o pe femeia de care susţine că era îndrăgostit, Mihaela Nedelcu (22 de ani), într-un acces de gelozie. Tânărul şi-a dat întâlnire cu prietena sa în noaptea de duminică spre luni.

Cei doi s-au întâlnit în apropiere de locuinţa fetei, în zona unui teren abrupt de lângă linia ferată. Motivul disputei care a dus la crimă a fost că Mihaela nu-şi dorea să aibă o relaţie cu Marcel, pe care îl cunoştea de câţiva ani. Supărat că tânăra l-a refuzat din nou, el a împins-o în prăpastie. În cădere, tânăra a reuşit să se prindă de un ciot. Bărbatul i-a întins mâna, dar, în loc să o salveze, a împins-o din nou în gol pentru a se asigura că va muri.

„Pentru a fi sigur că acţiunea sa nu va da iar greş, a coborât la sol şi, deoarece victima mai mişca, a ascuns-o în nişte tufişuri pentru a nu fi văzută, după care a strâns-o de gât până ce a fost sigur că nu mai trăieşte", a precizat Laura Subţirelu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea. Detaliile crimei au fost povestite oamenilor legii de tânăr, care a mărturisit că a plecat de acasă convins că va ajunge să-i ia viaţa Mihaelei. Tânăra ucisă avea o fetiţă în vârstă de 3 ani. Marcel Cătăraru a fost arestat pentru 29 de zile.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite