La mare, pentru soare şi... sex

0
Publicat:
Ultima actualizare:

doar: "Cum, nu mai eşti fată mare?!". Celelalte trei tinere au ţinut "sus şi tare" că au fost pe litoral ca să îşi caute de lucru. Comisar Vasile Chelaru a precizat că de la începutul anului

doar: "Cum, nu mai eşti fată mare?!". Celelalte trei tinere au ţinut "sus şi tare" că au fost pe litoral ca să îşi caute de lucru.
Comisar Vasile Chelaru a precizat că de la începutul anului au fost înregistrate peste 40 de reclamaţii ale părinţilor cărora le-au dispărut copiii de acasă. "Avem peste 40 de reclamaţii de plecări de acasă ale minorilor. Există însă o mare diferenţă dintre plecarea de acasă şi dispariţiile suspecte. Cele patru minore au fost găsite în timp-record şi au fost predate pe bază de proces-verbal părinţilor", a precizat comisar Vasile Chelaru, de la Poliţia Municipală Bârlad.

"Recuperatorul", client al poliţiştilor
Cele patru bârlădence, în vârstă de 16 ani, au plecat pe litoral, fără să le spună părinţilor ce au de gând, însă atunci când au fost predate mămicilor îngrijorate, au spus că voiau să câştige bani muncind cinstit. Mama uneia dintre minore a făcut reclamaţie la Poliţia Bârlad, îngrijorată că tânăra plecase de acasă şi nu mai ştia nimic de ea, decât un număr de mobil la care răspundea un bărbat. Femeia a apelat la ajutorul poliţiştilor, cel care instrumenta cazul având surpriza să nimerească, la telefonul mobil al tinerei, un cunoscut al oamenilor în uniformă. Luat la întrebări de poliţist, interlocutorul, care nu voia să aibă probleme din nou cu poliţia, şi s-a dovedit a fi tot bârlădean, vecin cu fetele, a făcut tot posibilul să le caute pe junele plimbăreţe şi dornice de muncă cinstită, găsindu-le taman la Vama Veche. Bărbatul le-a lămurit repede pe fete că sunt căutate de poliţişti şi apoi a sunat la 112 şi a anunţat că le-a găsit. Întâmplarea a făcut ca un poliţist bârlădean să fie detaşat în această perioadă pe litoral, astfel că fetele au fost predate la tren şi astfel au ajuns cu bine în Bârlad.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite