Încă o sinucidere în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a fost găsit, ieri, fără suflare în Complexul "Leu" La numai patru zile după ce doi tineri s-au aruncat de pe terasa unui bloc din sectorul trei al Capitalei, un alt caz

Un bărbat a fost găsit, ieri, fără suflare în Complexul "Leu"

La numai patru zile după ce doi tineri s-au aruncat de pe terasa unui bloc din sectorul trei al Capitalei, un alt caz şochează bucureştenii. Un bărbat de 25 de ani a fost găsit, ieri, mort, într-o baltă de sânge, în faţa uneia dintre clădirile Complexului Studenţesc "Leu".

Nimeni nu îl cunoaşte şi nici anchetatorii nu au reuşit să stabilească pe loc identitatea acestuia, deoarece nu avea niciun act de identitate. Studenţii au rămas şocaţi când au auzit că în apropiere de căminele lor un tânăr s-a sinucis.

"Nu am auzit nimic despre o sinucidere. Am văzut acum când au venit poliţia şi presa. Alceva nu ştiu. Cred că nimeni nu ştie, mai ales dacă este de azi-noapte... dar oricum este sinistru ce s-a întâmplat", a spus o studentă de la Facultatea de Electronică.

"Nu l-am văzut vreodată pe aici. Bine, la cum arată acum nici nu îmi dau seama, dacă s-ar şti numele, poate s-ar afla dacă a fost sau nu student la noi", şi-a dat cu părerea un alt tânăr, care nu a dorit să îşi dezvăluie identitatea.

Primele cercetări ale criminaliştilor la faţa locului relevă însă faptul că bărbatul s-a sinucis, "aruncându-se, cel mai probabil de la etajul 3 sau 4", numai că nu s-a putut stabili cu exactitate când anume s-a întâmplat acest lucru.

Cadavrul, care potrivit poliţiştilor avea semne clare de sinucidere, "adică fracturi multiple, contuzii şi alte leziuni", a fost ridicat de medicii legişti care urmează să stabilească împrejurările în care a survenit decesul.
Miercuri, doi tineri, unul de 19 ani, iar celălalt de 22, dezamăgiţi de viaţa pe care o duceau, s-au sinucis aruncându-se de pe terasa unui bloc cu 10 etaje din strada Trapezului, după ce s‑au legat cu lanţuri pe care le-au încuiat cu lacăte.

Aceştia proveneau din familii dezorganizate. Surse din poliţie susţin că cei doi consumau frecvent droguri. Chiar un prieten al acestora a declarat pentru "Adevărul", că unul dintre ei şi-a dorit moartea, pentru că bunica sa i-a găsit seringa cu heroină în buzunar. Celălalt a vrut să îşi încheie conturile cu viaţa pentru că nu a reuşit să se angajeze la o firmă de pază.

Potrivit rapoartelor poliţiei, sinuciderile prin aruncarea de la înălţime reprezintă peste 10 la sută din totalul
cazurilor la nivel de ţară, iar în Capitală se înregistrează anual, în medie, aproximativ 12 cazuri la suta de mii de locuitori. Anul acesta au fost consemnate peste 100 de sinucideri, doar în Bucureşti.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite