Un singur om revendică jumătate din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Huşi revendică o jumătate din suprafaţa construită a municipiului şi solicită despăgubiri de la statul român. Flavian Reiter spune că poate demonstra cu documente că

Un bărbat din Huşi revendică o jumătate din suprafaţa construită a municipiului şi solicită despăgubiri de la statul român. Flavian Reiter spune că poate demonstra cu documente că tatăl şi bunicul său, al căror moştenitor este, au deţinut în Huşi aproape 4.000 de metri pătraţi de teren şi mai multe clădiri. Deoarece construcţiile respective au fost incendiate în timpul celui de-al doilea Război Mondial, bătrânul doreşte acum doar despăgubiri pentru terenurile pe care clădirile au existat.

Reprezentanţii Primăriei municipiului Huşi spun că nu au nimic împotriva cererilor formulate de Flavian Reiter, dar că primăria nu poate acorda o despăgubire de o asemenea valoare. "Domnul Reiter a depus la noi şase dosare, dintre care cinci sunt analizate la Bucureşti. De acum este treaba guvernului să analizeze documentele depuse şi să acorde despăgubiri, a declarat primarul municipiului Huşi, Tudor Stafie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite