Se simte sexy atunci când dansează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diana Dumitrescu are 23 de ani şi, deşi şatenă din naştere, mărturiseşte că s-a vopsit blondă încă din liceu, pentru că a vrut să arate la fel de bine ca italiencele pe care le-a văzut

Diana Dumitrescu are 23 de ani şi, deşi şatenă din naştere, mărturiseşte că s-a vopsit blondă încă din liceu, pentru că a vrut să arate la fel de bine ca italiencele pe care le-a văzut la televizor. A venit la Bucureşti după ce a câştigat la Miss World România premiul de popularitate. S-a făcut remarcată prezentând alături de Pavel Bartoş emisiunea "99", precum şi interpretând-o pe Greta în "Păcatele Evei".

Este sexy, provocatoare şi mişcările dansului ei i-au înnebunit pe bărbaţi. Este vorba despre Diana Dumitrescu, interpreta uneia dintre "prinţesele" din telenovela "Iubire ca în filme" de la Acasă. Între ea şi personajul Daiana sunt multe asemănări, cea mai importantă fiind pasiunea pentru dans.

Deosebirile dintre numele personajului şi cel al interpretei sunt minore în cazul Dianei Dumitrescu, alias Daiana Horvath. "Am dorit să mă transpun în pielea personajului, dar am încercat, şi sper că am reuşit, să-i <<împrumut>> câte ceva din personalitatea mea. Am lucrat şi cu regizorul Iura Luncaşu şi împreună am reuşit să dăm viaţă unui personaj destul de haios şi în acelaşi timp cu picioarele pe pământ", spune Diana. Oricum, nu o deranjează că multă lume a început deja s-o strige Daiana, pe numele personajului. Când a jucat în "Păcatele Evei", lumea îi spunea Greta. Aşadar, s-a obişnuit de mult să nu o mai cheme ca în buletin. Cu asemănări sau deosebiri, Diana se simte bine în pielea Daianei. Şi asta pentru că împart o mare pasiune pentru dans. "Când dansez, mă simt sexy", mărturiseşte tânăra actriţă.

Ar lăsa Constanţa pentru Capitală

Diana este din Constanţa şi, deşi are de lucru de mult prin Bucureşti, încă nu s-a mutat definitiv aici. Dar ar face-o, pentru că îi place mult Capitala. Singurul inconvenient este că suferă prea mult de dorul familiei: "Dorul de casă este permanent şi am discuţii foarte lungi cu mama la telefon. Când ştiu că am liber, mă urc în maşină şi, pentru că distanţa nu este chiar atât de mare, în două ore sunt acasă. Mi s-a întâmplat chiar să mă urc seara în maşină, să ajung acasă şi să stau toată noaptea de vorbă cu mama mea, iar dimineaţa să vin înapoi la filmări. Am făcut asta de două ori, de a zis mama că sunt nebună. Mi-e greu singură în Bucureşti şi nu mi-e atât de uşor cum pare. Mi-e dor de familie!".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite