"Mă simt ca o felină"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Are 37 de ani (împliniţi la 23 ianuarie) şi de aproape trei luni prezintă o emisiune lipsită de inhibiţii sexuale, "Jurnal intim", la Euforia. Despre cum vedea ea bărbaţii, relaţia cu fata

Are 37 de ani (împliniţi la 23 ianuarie) şi de aproape trei luni prezintă o emisiune lipsită de inhibiţii sexuale, "Jurnal intim", la Euforia. Despre cum vedea ea bărbaţii, relaţia cu fata ei adolescentă, Julie, dar şi multe altele, am aflat la o mică şuetă cu Dana.

Până acum ai prezentat emisiuni de shopping. Acum eşti la "Jurnal intim". Ce au în comun cele două ipostaze?
Shoppingul şi sexul au multe în comun. Sunt două din cele mai mari plăceri ale omului. Pentru un sex de calitate trebuie să faci shopping de lenjerie intimă sau obiecte sexuale, iar unele femei trebuie să facă sex pentru un shopping de calitate. Pentru mine, cele două au în comun faptul că am ajuns să moderez emisiuni despre aceste subiecte. Şi îmi place la nebunie tranziţia de la emisiunea de shopping la una de sex. Mă simt cu adevărat felină atunci când provoc bărbaţii la un duel sexual verbal şi sunt o femeie dezinhibată, modernă, atunci când vorbesc cu invitatele mele probleme legate de sexualitatea noastră şi despre ce-şi doresc bărbaţii la pat.

Ai un jurnal intim?
Mă bate gândul să încep unul, dar n-aş fi atât de egoistă încât să nu-l împărtăşesc cu ceilalţi.

Care crezi că sunt atuurile sexuale ale femeii în faţa bărbatului?
Se spune că cel mai puternic organ sexual al omului e creierul! Când femeia vrea să manipuleze bărbatul, e un geniu.

Crezi că e bine ca o femeie să facă dragoste de la prima întâlnire?
Multe femei doresc să creadă că a fost dragoste la prima vedere! Aşa, ele se abandonează în braţele bărbatului din prima clipă. Dar depinde de fiecare în parte cum se simte după acest pas...

Vorbeşti despre sex cu fata ta, Julie?
Da. Julie are 13 ani. La vârsta asta e în pragul schimbărilor hormonale.

Eşti pregătită să primeşti cereri în căsătorie pentru ea?
Nu. Vreau să o mai văd copilărind...

Care e secretul care ţine flacăra pasiunii aprinsă?
Multă dragoste! Şi nu este un clişeu!

De câţi ani eşti căsătorită?
Eu şi soţul meu suntem împreună de 17 ani şi căsătoriţi de 14. Nu mi-aş imagina viaţa fără el. Am trecut împreună prin multe şi asta ne-a făcut să fim mai puternici.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite