E sigur! Vine Rolling Stones!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Discuţiile în jurul concertului Rolling Stones de la Bucureşti s-au încheiat. Solistul formaţiei, Mick Jagger, a anunţat, ieri, în timpul unei interviu difuzat în direct pe site-ul

Discuţiile în jurul concertului Rolling Stones de la Bucureşti s-au încheiat. Solistul formaţiei, Mick Jagger, a anunţat, ieri, în timpul unei interviu difuzat în direct pe site-ul formaţiei că trupa va concerta în Capitală pe 17 iulie pe Stadionul "Lia Manoliu". Evenimentul va fi organizat de Vodafone şi promovat de McCann Erickson. Până recent, concertul nu fusese confirmat oficial, problema cea mai mare a organizatorilor fiind amplasamentul, pentru că Stadionul "Lia Manoliu" urma să fie reconsolidat.

Lucrările au fost amânate pentru a permite venirea celor de la Rolling Stones la Bucureşti. Concertul face parte din turneul "A Bigger Bang", început în august 2005 la Boston, care a avut, până în prezent, 113 concerte în 16 ţări şi a înregistrat cele mai mari încasări din anul 2006, 437 milioane de dolari. Tot ieri, The Mission a anunţat concertul The Chemical Brothers, pe 25 mai, la Sala Polivalentă.

În luna mai, pe 31, pe acelaşi "Lia Manoliu" va concerta şi George Michael.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite