Meteo: Vreme frumoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azi
Azi

Va fi mai cald decât în mod obişnuit pentru această dată în cea mai mare parte a ţării. Ziua, cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi pe arii restrânse vor fi ploi slabe în nord, sud-est şi în zona de munte.

Vor fi, de asemenea, averse, în general moderate cantitativ în vest şi nord-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 30 de grade, iar cele minime, între 8 şi 17 grade, uşor mai ridicate pe litoral. Pe continent, vremea se va răci în nord-vest, nord şi centru, unde vor fi ploi pe arii relativ extinse. Cantităţile de apă vor fi mai însemnate în zona Munţilor Alpi. În restul continentului, va predomina o vreme frumoasă. Regimul termic, din zonele cu mai puţine ploi şi din cele cu cer variabil, nu se va modifica semnificativ faţă de ziua anterioară.

Mâine. Vremea se răceşte. În majoritatea zonelor se va răci accentuat, excepţie făcând regiunile sud-estice, unde valorile termice se vor menţine peste cele normale ale datei. Vor fi averse în special seara, iar minimele termice, mai scăzute decât în nopţile precedente, vor fi cuprinse între 3 şi 13 grade.

Poimâine. Vreme rece. Vineri, valorile termice vor marca o scădere drastică şi va ploua slab, după-amiaza, în Transilvania, Muntenia, Oltenia şi Banat. În masivele montane înalte, la peste 1.800 m altitudine, vor fi posibile precipitaţii mixte. Temperaturile maxime nu vor depăşi, în medie, 26 de grade.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite