Criza a rupt Romania in doua: salarii cu 50% mai mari sau cu 30% mai mici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fabricarea textilelor, salubritatea si constructia de autovehicule sunt domeniile care au castigat pariul cu criza, dupa cum reiese dintr-o analiza realizata de Econtext.

Analiza prezinta evolutia salariilor in cele mai importante sectoare ale economiei, iar angajatii din sectoarele mentionate au inregistrat cele mai mari cresteri salariale.

Douazeci de sectoare

Econtext va arata cum a evoluat salariul mediu in cele mai mari sectoare ale economiei de la finele anului 2008 si pana la sfarsitul anului trecut.

In trei ani, trei ani de criza! Si avem in vedere douazeci de sectoare economice, anume domeniile cu cea mai mare relevanta in economia Romaniei.

Practic, vom vedea ce salarii au avut textilistii, minerii, constructorii, petrolistii, comerciantii, postasii, dascalii, dar si angajatii din industria alimentara sau administratie publica in decembrie 2008 si cat aveau in decembrie 2011.

Foarte important: este vorba despre salariul net!

Citiți aici restul analizei Econtext: Criza a rupt Romania in doua: salariile au urcat cu 50% in unele sectoare, dar s-au prabusit cu 30% in altele. Vezi cine a castigat/pierdut pariul cu criza

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite