Un nou sezon de "duminici în familie" cu Mihaela Rădulescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de mâine, prezentatoarea revine la Antena 1, de la ora 15.30, cu emisiunea "Duminica în familie". Show-ul duminical va avea rubrici noi şi îşi propune să continue cu iniţierea

Începând de mâine, prezentatoarea revine la Antena 1, de la ora 15.30, cu emisiunea "Duminica în familie". Show-ul duminical va avea rubrici noi şi îşi propune să continue cu iniţierea campaniilor sociale şi umanitare. Personalităţile anului vor fi premiate, iar din program nu vor lipsi invitaţii "muzicali". După o vacanţă petrecută în Austria, la schi, Mihaela (foto) s-a întors cu forţe noi şi pregăteşte o serie de emisiuni speciale care vor fi dedicate celor 10 ani de existenţă a emisiunii.

Pe lângă "Duminica în familie", vedeta tv se concentrează şi asupra câtorva obiective pe care şi le-a propus pentru 2008: "A doua carte care să aibă cel puţin succesul celei de debut, care a fost cea mai bine vândută carte a anului trecut în România. Apoi, filmul al cărui scenariu l-am scris şi pentru care am găsit deja o parte din finanţare. Şi mai am o surpriză deosebită pentru cei care au încredere în mine, care va fi gata în jurul sărbătorilor de Paşti" spune Mihaela. (Ioana Mirică)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite