Totul despre sex, totul despre modă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comedie romantică De regulă, transferarea pe marele ecran a serialelor tv se dovedeşte a nu fi prea fericită, iar "Totul despre sex" nu constituie o excepţie. Nimic nou faţă de reţeta

Comedie romantică

De regulă, transferarea pe marele ecran a serialelor tv se dovedeşte a nu fi prea fericită, iar "Totul despre sex" nu constituie o excepţie. Nimic nou faţă de reţeta aplicată fiecăruia din episoadele serialului, aceleaşi situaţii cunoscute, aceleaşi complicaţii sentimentale, acelaşi deznodământ previzibil.

Reîntâlnirea cu Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis şi Cynthia Nixon e, desigur, plăcută, dar parcă ne aşteptam la mai mult. Ne găsim în faţa unui episod ca toate celelalte, numai că amplificat la peste două ore. În plus, colcăiala de produse de firmă - haine, pantofi, pălării, genţi, lenjerie, bijuterii, accesorii - devine la un moment dat obositoare. Realizatorul Michael Patrick King s-a mulţumit să se autoplagieze. În afara imaginilor frumoase ale New-York-ului, filmul nu excelează prin nimic.

În ciuda titlului care se vrea şocant (originalul "Sex and the City" e mai potolit), versiunea cinematografică e, ca şi serialul, destul de cuminte, aidoma unei reviste "glossy" pentru femei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite