Totul despre sex, cu Anne Heche, în Alaska

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plin de umor înţepător şi sofisticat, noul serial de la Pro TV "Bărbaţii, un rău necesar" pune accentul pe bucuriile mici ale vieţii. După ce a spus "Totul despre sex", celebra

Plin de umor înţepător şi sofisticat, noul serial de la Pro TV "Bărbaţii, un rău necesar" pune accentul pe
bucuriile mici ale vieţii.

După ce a spus "Totul despre sex", celebra regizoare Jenny Bicks revine cu o nou serial de succes, "Bărbaţii, un rău necesar", cu care vrea să demonteze mitul conform căruia femeia modernă îşi poate găsi împlinirea doar într-un oraş mare, cufundată în haos şi veşnic preocupată de cariera sa de succes. "Bărbaţii, un rău necesar" este o comedie romantică, ce se desfăşoară în jurul lui Marin Frist (Anne Heche-foto centru). Autoare de succes şi un adevărat guru al sfaturilor, Marin se opreşte în orăşelul Elmo din Alaska, unde trebuie să susţină o conferinţă despre dragostea adevărată şi despre cele mai bune metode de a te căsători.

Când află că logodnicul său o înşală, femeia se hotărăşte să rămână în Elmo, întrucât spera să îşi găsească fericirea în oraşul în care bărbaţii sunt de zece ori mai mulţi decât femeile. Pe măsură ce lucrurile evoluează, Marin se obişnuieşte din ce în ce mai mult cu noua ei viaţă în Alaska şi cu noul loc de munca, acela de consilier al cuplurilor, la postul radio al lui Patrick.

Dacă până acum doar dădea sfaturi despre dragoste şi viaţă, frumoasa scriitoare ajunge să trăiască pe pielea sa experienţe pe care nici nu le visase. Îşi dă seama că împlinirea nu înseamnă doar o relaţie stabilă şi o carte nou-lansată şi că lucrurile sunt mult mai complicate decât par. Pentru a descoperi adevărata fericire, Marin trebuie să uite tot ceea ce a învăţat despre dragoste şi să îşi câştige noile cunoştinţe prin experienţă.
Filmările la serial le-au adus actorilor momente plăcute, ce s-au răsfrânt şi asupra vieţii lor personale. Astfel, dacă personajul Frist îşi caută dragostea în Alaska, se pare că actriţa Anne Heche şi-a găsit-o chiar pe platourile de filmare a serialului.

După ce a divorţat, frumoasa actriţă a fost văzută în repetate rânduri cu James Tupper, colegul său din "Bărbaţii, un rău necesar", conform site-ului american Entertainment Online.

Considerat un succes în ţara sa natală, serialul produs de ABC în 2006 şi difuzat de PRO TV începând cu duminică 2 martie, ora 15.15, a fost nominalizat în 2007 la Premiul Artios la categoria "Cea mai bună distribuţie a unui episod-pilot dintr-o comedie". Se remarcă Abraham Benrubi, cunoscut publicului din Romania drept Jerry Markovic din "Spitalul de Urgenţă", Emily Bergl ("Gilmore Girl", "CSI Miami", "Lege şi Ordine", "NYPD Blue-viaţă de poliţist").

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite