În casa şefului PRM Iaşi se face divertisment erotic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vila lui Ioan Haraga, preşedintele organizaţiei municipale PRM Iaşi, găzduieşte o firmă specializată în divertisment erotic pe internet, care filmează non-stop 20 de fete în diferite

Vila lui Ioan Haraga, preşedintele organizaţiei municipale PRM Iaşi, găzduieşte o firmă specializată în divertisment erotic pe internet, care filmează non-stop 20 de fete în diferite ipostaze. Vila, cu două etaje plus mansardă, este situată în Bucium, un cartier select al Iaşiului, şi a fost închiriată anul trecut de Haraga firmei Intervision SRL.
Practic, 20 de fete dezinhibate sunt filmate, non-stop, în ipostaze de zi cu zi, dar au şi programe "speciale": se "împuşcă" cu pistoale cu apă la marginea piscinei sau se luptă goale pe saltele. Firma a avut anul trecut o cifră de afaceri de 16 miliarde de lei vechi. şeful PRM Iaşi nu este deranjat de ceea ce se întâmplă în casa lui, întrucât locuieşte în altă parte, iar chiriaşii sunt bun-platnici şi cu impozitele la zi. "Am închiriat casa anul trecut şi de atunci n-am mai trecut pe acolo. Nu mă interesează ce se întâmplă. Contractul pe care l-am încheiat cu ei este legal, la fel şi ce fac ei acolo. Au fost controlaţi de toate organele posibile şi nu i-au găsit cu nimic în neregulă. Atâta vreme cât nu este nici evaziune fiscală, nici prostituţie, nu-mi pun problema de moralitate", a declarat Ioan Haraga.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite