şeful statului le dă liberalilor cu CNSAS-ul în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Mă dezamăgeşte, pentru că are aspectul unei bătălii pentru imagine şi nu are substanţă. Nu are substanţă pentru că, timp de şase ani, CNSAS a fost condus de un liberal şi nu s-a făcut

"Mă dezamăgeşte, pentru că are aspectul unei bătălii pentru imagine şi nu are substanţă. Nu are substanţă pentru că, timp de şase ani, CNSAS a fost condus de un liberal şi nu s-a făcut nimic pentru deconspirarea Securităţii. Dl. Onişoru a fost reprezentantul PNL", a spus Băsescu, care a făcut aceste afirmaţii în contextul unei declaraţii referitoare la criza declanşată de alegerea lui Corneliu Turianu la conducerea CNSAS.
În declaraţia făcută, ieri, la Palatul Cotroceni, preşedintele Traian Băsescu a ironizat decizia Comisiei juridice a Senatului de a-i include în Legea lustraţiei pe foştii comandanţi de navă care au făcut poliţie politică. "E spectaculos", a spus ironic Băsescu, care a susţinut că niciun comandant de navă nu i-a turnat pe membrii propriului echipaj.
El a afirmat că nu va contesta Legea lustraţiei la Curtea Constituţională dacă parlamentarii vor înlocui textul referitor la comandanţii de navă cu unul care să-i interzică doar lui Traian Băsescu să mai candideze la vreo funcţie publică.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite