O seară plină de umor la DeKo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cafeneaua DeKo din Capitală găzduieşte în această seară, de la ora 20.00, spectacolul "Albă ca Zăpada şi cei doi", o comedie după Valentin Nicolau, jucată de actorii trupei "A$" a

Cafeneaua DeKo din Capitală găzduieşte în această seară, de la ora 20.00, spectacolul "Albă ca Zăpada şi cei doi", o comedie după Valentin Nicolau, jucată de actorii trupei "A$" a Colegiului Naţional "Gheorghe Lazăr" din Bucureşti. Timp de o oră, spectatorii vor fi martori la povestea unui bătrân care se pomeneşte cu un chiriaş nedorit în garsoniera lui.

În peisaj va apărea şi o fată culeasă de chiriaş de la Linia Fierbinte. După o serie întreagă de peripeţii şi răsturnări de situaţie, se va observa că personajele nu sunt întâmplător sub acelaşi acoperiş. Ele sunt marcate de acelaşi neastâmpăr al inadaptării la propriul destin.

Trupa de teatru <> a fost înfiinţată în anul 2006 de către Andrei Gheorghe, elev în clasa a XI-a. La început a debutat cu o echipă de 2 actori. La ora actuală, trupa este alcătuită din 10 tineri talentaţi, cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani, coordonaţi de Andrei Gheorghe.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite