A scăpat cu viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O şoferiţă a scăpat azi dimineaţă ca prin minune după ce maşina pe care o conducea a zburat de pe podul din Triaj, de la zece metri înălţime, şi a ajuns lângă şinele de cale ferată. Accidentul s-a produs azi dimineaţă, în jurul orei 7.00.

În urma impactului, Alexandra Popa a rămas blocată în maşină şi a fost nevoie de ajutorul unui echipaj. Pompierii au spart geamul şi au eliberat victima. Femeia a fost transportată imediat la spital şi, din fericire, s-a ales doar cu câteva răni uşoare.

Poliţiştii spun că de vină pentru cele petrecute este chiar tânăra femeie, care nu a ţinut cont de faptul că şoseaua era acoperită cu zăpadă. „Accidentul a fost cauzat de neadaptarea vitezei la condiţiile de drum. Cercetările continuă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul”, ne-a declarat subcomisarul Cornel Zaharia, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Braşov.

Pentru că maşina a fost aproape de calea ferată, angajaţii CFR au fost nevoiţi să întrerupă tensiunea. La faţa locului a sosit şi o macara care a îndăpărtat de şine autoturismul avariat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite