Un sărut adevărat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 25 de ani, angajată pe post de corectoare/stilizatoare la ziarul "Chicago Sun Times", îşi doreşte cu ardoare să devină reporter şi visul e pe cale să i se împlinească atunci

O tânără de 25 de ani, angajată pe post de corectoare/stilizatoare la ziarul "Chicago Sun Times", îşi doreşte cu ardoare să devină reporter şi visul e pe cale să i se împlinească atunci când primeşte misiunea să se strecoare sub acoperire la vechea ei şcoală şi să scrie un reportaj despre liceenii de astăzi.

Fireşte, e încântată, dar, pe de altă parte, misiunea primită îi stârneşte amintiri dureroase de pe vremea când învăţa la acest liceu, purta proteză de îndreptare a danturii, colegii nu o scoteau din "tocilară" şi la balul de absolvire fusese umilită de băiatul de care era îndrăgostită în secret. Acum, când a devenit o domnişoară atrăgătoare, e dornică să compenseze umilinţele din trecut, reuşind să fie primită în cercul adolescentelor frivole şi cochete, fără prea multă minte, dar care sunt cele mai populare din liceu.

Are acum destule elemente ca să scrie "din interior", un reportaj pe cinste. Cerul este însă pe punctul să se prăbuşească peste ea când i se indică din partea redacţiei să-l "facă praf" pe chipeşul profesor după care i se scurg ochii. Şi iat-o în faţa dilemei: să rămână credincioasă visului de a deveni reporter sau să dea ascultare glasului inimii. Un rol care se potriveşte ca o mănuşă simpaticei Drew Barrymore, care, deloc întâmplător, este şi producătoarea filmului. Fireşte, fata care "Nu a fost sărutată niciodată" (titlul original al filmului) va ieşi triumfătoare din această dilemă. (R. Căplescu)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite