O săptămână la munte la preţ redus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„O săptămână la munte”, programul lansat cu mare pompă de Ministerul Turismului nu se bucură de prea mare succes, deoarece lipsesc clienţii.

La Braşov au intrat în program cinci unităţi hoteliere de 2*, 3* şi 4* care oferă cinci nopţi de cazare, cu mic dejun, la preţuri cuprinse între 158 şi 358 de lei de persoană. Programul durează două luni, de la 1 martie până în 30 aprilie, iar tariful special este valabil cu intrarea duminică seara şi ieşire vineri dimineaţa.
Deşi tarifele sunt extrem de avantajoase, se pare că turiştii nu sunt impresionaţi de ofertă. „Reprezentanţii Ministerului ne-au solicitat coborârea tarifelor pentru această perioadă şi am acceptat, în ideea de a încuraja turismul românesc. Însă, până acum, ne-au venit doar doi turişti. E adevărat că programul este doar la început. Până la sfârşitul lunii aprile mai au timp să vină”, a spus Viorel Negulescu, proprietarul unei pensiuni de 4* din Braşov. Ignoranţa turiştilor nu pare totuşi să îi deranjeze prea mult pe hotelieri. „Nu s-a interesat nimeni până acum despre acest program, însă nici nu ne pare rău, pentru că tariful este foarte mic. Din banii pe care îi încasăm noi, nu ne scoatem nici cheltuielile de întreţinere şi salariile personalului. Am acceptat să facem parte din program pentru că am mai participat şi anul trecut, iar atunci au venit foarte mulţi turişti”, a declarat Bogdan Fodor, care are în Braşov o pensiune de 3*.
În tot judeţul Braşov sunt disponibile 134 de locuri la  Hotel Capitol şi Coroana, la pensiunile Casa Ezio şi Montana, dar şi la Bran, la pensiunea Valea Arginţilor. Braşovenii pot alege şi oferte din ţară. Toată informaţiile se găsesc pe www.fptr.org.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite