Încă o sâmbătă neagră pe şosele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Buzău, un pasager decapitat, alţi doi ucişi şi doi răniţi în urma neacordării priorităţii. Maşina trupei Bere Gratis, lovită de un microbuz cu bulgari. Trei tineri şi-au

La Buzău, un pasager decapitat, alţi doi ucişi şi doi răniţi în urma neacordării priorităţii. Maşina trupei Bere Gratis, lovită de un microbuz cu bulgari.

Trei tineri şi-au pierdut viaţa, iar alte două persoane s-au ales cu răni grave, în urma unui accident de circulaţie, produs sâmbătă dimineaţă, pe şoseaua de centură a municipiului Buzău. Evenimentul s-a produs în jurul orei 8, în apropierea podului Mărăcineni.

Autoturismul Dacia, în care, alături de şofer, se mai aflau patru pasageri, a fost izbit în plin de un camion care a ieşit de pe un drum secundar. Din impact, pasagerul din dreapta şoferului şi două persoane de pe bancheta din spate au murit pe loc, iar şoferul şi un alt pasager au ajuns cu răni grave la Spitalul Judeţean.

În urma impactului deosebit de puternic, Dacia a fost practic decapotată, trei dintre ocupanţii maşinii (pasagerul dreapta faţă şi doi de pe bancheta din spate) murind pe loc. Una dintre victime a fost decapitată, capul acesteia fiind găsit de anchetatori pe sensul opus de mers al şoselei.

Şi cei de la Bere Gratis au avut accident

Tot ieri-dimineaţă, toboşarul trupei de muzică Bere Gratis şi trei cetăţeni bulgari au fost răniţi într-un accident produs pe Drumul Naţional Piteşti - Râmnicu Vâlcea, după ce şoferul microbuzului în care erau bulgari a adormit la volan, informează Mediafax.

Membrii trupei Bere Gratis se îndreptau spre Cluj Napoca, unde urmau să susţină un concert. Toboşarul Marian Săracu a suferit răni uşoare la faţă, pentru care nu a fost însă necesară internarea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite