Vor să-şi salveze de la moarte o colegă, prin cântec

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 10 elevi de 11 şi 12 ani, de la Colegiul Naţional "Al.I. Cuza" din Focşani, au cântat, ieri, în Piaţa Unirii din oraş, pentru a aduna banii necesari unei operaţii pe creier la

Aproximativ 10 elevi de 11 şi 12 ani, de la Colegiul Naţional "Al.I. Cuza" din Focşani, au cântat, ieri, în Piaţa Unirii din oraş, pentru a aduna banii necesari unei operaţii pe creier la care trebuie să fie supusă o colegă de-a lor din clasa a XI-a. Campania demarată de elevi nu a avut însă mare trecere în rândul focşănenilor, lucru care nu i-a împiedicat pe micuţi să spere că o vor salva pe colega lor care acum este ţinută în viaţă cu ajutorul aparatelor de la un spital bucureştean. Elena Ioan a fost operată pe creier, anul trecut, însă tumoarea extirpată s-a refăcut. Viaţa ei depinde acum de o operaţie în străinătate. Părinţii fetei, care sunt profesori, plătesc, lunar, 4.000 lei pentru medicamentele care opresc creşterea rapidă a tumorii.

"Am luat lecţii de chitară şi am găsit pe internet versurile unei piese foarte frumoase - Râpa. O cântăm în speranţa că vom aduna bani pentru Elena. Viaţa ei contează! Este o colegă care merită efortul nostru", ne-a spus Paul Cotnăreanu, un băieţel de 12 ani. Copiii sunt hotărâţi să cânte în fiecare zi pentru a strânge banii necesari salvării vieţii colegei lor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite