Cum s-au demodat costumele de baie din Baywatch

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cum s-au demodat costumele de baie din Baywatch
Cum s-au demodat costumele de baie din Baywatch

În cei şapte ani de când s-a oprit producţia serialului, costumul roşu nu mai este trendy, iar femeile frumoase, cu mici excepţii, nu mai sunt prea faimoase. Printre "mărcile

În cei şapte ani de când s-a oprit producţia serialului, costumul roşu nu mai este trendy, iar femeile frumoase, cu mici excepţii, nu mai sunt prea faimoase.

Printre "mărcile înregistrate" lansate de echipa condusă de David Hasselhoff se numără alergatul în slow-motion pe plajă, cu părul în vânt, eventual ud, şi respiraţia gură-la-gură extrem de senzuală.

În ciuda poveştilor "serioase" care sunt prezentate în fiecare episod, salvări de la înec, lupte pe viaţă şi pe moarte cu rechinii şi atacuri de criminali în serie, sexul este "esenţa" serialului.

"Baywatch", producţia TV cu femei frumoase îmbrăcate sumar se întoarce, ca alternativă pentru meciurile din Euro 2008

În cei şapte ani de când s-a oprit producţia serialului, costumul roşu nu mai este trendy, iar femeile frumoase, cu mici excepţii, nu mai sunt prea faimoase.

"Baywatch, echipa de intervenţie" a intrat în Guiness Book of Records ca cel mai vizionat program cu difuzare săptămânală din întreaga lume.

Serialul cu 11 serii a câte 20 de episoade, a fost difuzat până acum în peste 140 de ţări de pe toate continentele, şi a avut o audienţă însumată de 2,4 miliarde de telespectatori.

Printre "mărcile înregistrate" lansate de echipa condusă de David Hasselhoff se numără alergatul în slow-motion pe plajă, cu părul în vânt, eventual ud, şi respiraţia gură-la-gură extrem de senzuală. În ciuda poveştilor "serioase" care sunt prezentate în fiecare episod, salvări de la înec, lupte pe viaţă şi pe moarte cu rechinii şi atacuri de criminali în serie, sexul este "esenţa" serialului.

Personajele sunt întotdeauna dubios de atrăgătoare. Femeile, majoritatea blonde, au părul lung, strălucitor, corpuri perfecte şi decolteuri generoase. Bărbaţii au toţi muşchii extrem de bine definiţi şi alură de Făt‑Frumos călare pe Cal Alb, gata să te salveze oricând ai avea nevoie.

Avalanşă de vedete

"Baywatch" a descoperit şi a lansat tinere frumuseţi, care apoi şi-au găsit nişa potrivită. Cea mai faimoasă este desigur, Pamela Anderson. De atunci cariera ei nu a fost prea grozavă, dar nimeni nu i-a mai putut revoca statutul de vedetă şi titlul de "deţinătoare a celor mai faimoşi sâni".

Cea de-a doua eroină celebră care a depăşit limitele costumului roşu este Carmen Electra. Diva a jucat în ultimii ani doar în parodii de duzină, dintre care le amintim pe "Date Movie", "Meet the Spartans" şi în curând
"Disaster Movie".

Unde sunt bărbaţii?

În afară de David Hasselhoff (Mitch Buchannon), niciunul din bărbaţii din serial nu s-a remarcat pe mai târziu la televizor sau pe marile ecrane.

Carierele în showbiz ale lui Chris Fiore, Michael Newman sau Jeremy Jackson (fiul lui Hasselhoff, alias Mitch), s-au încheiat abrupt odată cu colaborarea la Baywatch.

Încă mai am un costum roşu acasă. Îl port pentru iubitul meu la duş, apoi alerg încet prin casă şi îi fac respiraţie gură la gură
Pamela Anderson,
actriţă

"Mitch",în declin

- De la sfârşitul lui "Baywatch", problemele nu s-au oprit pentru David Hasselhoff.

- A intrat şi ieşit de la dezalcoolizare de nenumărate ori.

- A fost văzut într-un clip pe internet în care era extrem de beat, dezbrăcat şi mânca un hamburger de pe podea.

- A fost exclus din proiectulde remake al serialului "Knight Rider".

- Din cauza unei răni la ochi, a ajuns la spital.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite