Pe unde s-au mai bronzat vedetele din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din Jamaica până în Caraibe, vedetele autohtone s-au plimbat vara aceasta cât pentru tot anul. Descoperiţi cum s-au relaxat celebrităţile autohtone Vedetele din România aleg staţiunile

Din Jamaica până în Caraibe, vedetele autohtone s-au plimbat vara aceasta cât pentru tot anul. Descoperiţi cum s-au relaxat celebrităţile autohtone

Vedetele din România aleg staţiunile din străinătate pentru a-şi petrece concediul. Unele preferă să se relaxeze, altele, să descopere locuri noi.

Nu este un secret faptul că o vacanţă de lux nu înseamnă litoralul de la Mamaia, chiar şi cu transformările pe care le-a avut de "suferit" în ultimii ani. Plimbările cu iahtul, răsfăţul din spa-uri şi shoppingul sunt câteva dintre punctele de interes pe care vedetele noastre şi le doresc în concediu.

Plajele exclusiviste sunt pe primul loc în preferinţele celebrităţilor, departe de bliţul paparazzilor şi de toată atenţia media acordată de-a lungul anului. Atracţiile turistice din România nu sunt eliminate total, dar vin pe locul doi. Mai întâi de toate, se alege un punct turistic exotic, cât mai exclusivist cu putinţă.

Destinaţiile preferate

Vara este perioada optimă pentru plajele din Tenerife, alegere pe care vedeta de la Romantica Paula Chirilă a făcut-o pentru această perioadă. O altă destinaţie preferată, perfectă pentru evadarea din centrul atenţiei sunt insulele din Caraibe, loc ales de cuplul format din Oana Zăvoranu şi Pepe.

Asia de Sud-Est este o nouă atracţie printre conaţionalii noştri. Thailanda, Indonezia, Myanmar şi Singapore au intrat în clasamentul preferinţelor, atrăgând prin combinaţia de exotic şi cosmopolit. Dana Războiu a ales să meargă împreună cu familia în Malaysia peninsulară, dar şi în cea de Est, pentru a vedea junglele malaeziene.

Pentru finalul vacanţei, s-a îndreptat către Asia de Sud-Est. Cuplul Bahmuţeanu-Prigoană, împreună cu mezinul familiei, şi-a petrecut vacanţa în Jamaica, loc în care Adriana îşi dorea de foarte mult timp să ajungă.

Dana Săvuică a sărbătorit în Malta

Dana şi-a petrecut vacanţa de anul acesta în Malta. "Malta este o ţară extraordinară, situată fix în mijlocul Mediteranei. M-au impresionat peştera Calypso, grotele adânci prin care străbătea marea albastră, am făcut o cură de peşte şi fructe de mare, am dansat până dimineaţa în cluburile din zona St. Julians, faimoasă pentru diversitatea distracţiilor, am vizitat golfurile care împrejmuiesc ţărmul insulelor malteze şi am stat la trei hoteluri de lux, în apartamente cu vedere spre mare: Intercontinental, Excelsior şi Vivaldi Tulip Inn. Am sărbătorit acolo 15 ani de căsnicie împreună cu soţul meu, Răzvan", spune Dana.

Întrebată care îi sunt destinaţiile preferate pentru vacanţe, aceasta a spus că orice loc din lumea asta îşi are frumuseţea şi specificul lui.

"Eu sunt o împătimită a călătoriilor şi încerc să evadez cât pot de mult ca să cunosc locuri şi lume nouă. Asia este continentul meu preferat pentru că am şi trăit 6 ani în zona Oceanului Indian, în Sri Lanka". Dana Săvuică a adăugat că are zone preferate şi în România, fiind îndrăgostită de Transilvania.

Călătoriile familiei Boureanu

Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu au ales pentru vara aceasta Grecia. "Ne place Grecia, mergem în fiecare an. Este linişte şi frumos, peisajele sunt minunate. Am stat o săptămână şi ne-am simţit foarte bine. Ne place să mergem şi în România, când avem timp. Eu personal prefer Retezatul, Făgăraşul, Timişul de Sus. Acum ne îndreptăm spre New York, încercăm să combinăm concediul cu munca Valentinei."

Unde se relaxează vedetele din afară

Să închiriezi o insulă întreagă pentru tine şi prietenii tăi nu mai reprezintă o excentricitate în lumea vedetelor internaţionale, ci doar o modalitate obişnuită de a te relaxa.

Pentru nume ca Mariah Carey, Paris Hilton şi Michael Douglas, o vacanţă binemeritată înseamnă apogeul luxului şi al răsfăţului.

Vedetele internaţionale nu se sfiesc să facă oficiale extravaganţele dorite pentru concediul lor. Iahturile personale şi plajele private sunt necesare oricărui concediu. Deşi majoritatea, printre care şi Mariah Carey, susţin că nu au comportament de vedetă, lucrurile se văd altfel din pozele paparazzilor.

Diva a ales pentru anul acesta insula Capri, unde şi-a petrecut o a doua lună de miere, potrivit cotidianului britanic "Daily Mail". Insula are tot ce este necesar pentru a satisface toate capriciile divei.

Nici Riviera Franceză nu a fost uitată de către numele celebre de la Hollywood, care se îndreaptă direct către St. Tropez. Loc aglomerat numai de nume celebre şi vedete internaţionale, este destinaţia potrivită pentru cuplul Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones. La începutul verii, Naomi Campbell şi-a petrecut vacanţa în acelaşi loc împreună cu iubitul său.

Cuplul britanic cel mai îndrăgit, prinţul William şi Kate Middleton, şi-a petrecut vacanţa anul acesta în insula Mustique în Caraibe. Cei doi au stat într-o vilă vecină cu casa lui Mick Jagger şi a lui Tommy Hilfiger, beneficiind de tratament regal, cu tot cu servitori şi vedere spre mare. Plimbările cu iahtul şi cu ski-jetul au fost una dintre opţiunile celor doi, pe lângă alte activităţi care ţin de rangul lor.

Sarkozy şi-a luat concediu

Nicolas Sarkozy şi soţia sa, Carla Bruni, au plecat în vacanţă, iar paparazzii nu i-au scăpat din vedere. Preşedintele Bling Bling, cum este numit de presa internaţională, a ales sudul Franţei pentru câteva zile de concediu. Nici în vacanţă nu stă degeaba, acesta a fost fotografiat făcând ciclism, scufundări şi jogging. El a renunţat la ţinutele oficiale, fiind fotografiat în haine sportive.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite