Sulfina Barbu, numită „Ministrul Cianurii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sulfina Barbu, ministrul Muncii, a numit-o şefă la agenţia naţională de şomaj pe soţia unuia dintre şefii de la agenţia de şomaj a sectorului 6
Sulfina Barbu, ministrul Muncii, a numit-o şefă la agenţia naţională de şomaj pe soţia unuia dintre şefii de la agenţia de şomaj a sectorului 6

Ministrul Muncii a fost urmărită astăzi, în timpul în timpul vizitei sale de la Târgul de economie socială din Capitală, de un expozant din Sibiu care avea în mână o hârtie pe care a scris "Ministrul Cianură".


Expozantul este Willy Schultz, un producător agricol din zona Sibiului, a numit-o pe Sulfina Barbu "Ministrul Cianură" pentru susţinerea faţă de exploatarea de la Roşia Montană.

Ministrul Muncii nu l-a remarcat pe bărbat şi, atunci când i-a fost relatat evenimentul, a crezut că a fost o glumă. "Libertatea de exprimare e garantată de toată lumea şi cred că a fost o glumă, şi o iau ca atare", a declarat ministrul Sulfina Barbu.

Willy Schultz a spus însă că nu a fost deloc o glumă şi că a numit-o astfel din cauza exploatării cu cianuri.
"Sulfina Barbu, atunci când era ministrul Mediului, a aprobat exploatarea aurului de la Roşia Montană cu cianuri, care mă otrăveşte pe mine, mă omoară pe mine şi pe familia mea. Ca şi gospodar, ca şi ţăran în această ţară, trăiesc din ceea ce cultiv în pământ şi, dacă se exploatează cu cianură, noi suntem morţi toţi. Eu sunt din zona Sibiului, dar vine în toată ţara. Ploile acide provin de la aceste cianuri, de la otrăvuri pe care ea, ca ministru al Mediului, ar fi trebuit să le blocheze. De aia o numesc ministrul Cianurii", a declarat Willy Schultz, citat de Mediafax.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite