Spaniolii care şi-au bătut crunt copilul adoptat din România: "Băiatul era cam 'împiedicat'"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cuplul de spanioli din Llucmajor, acuzaţi că şi-ar fi bătut copilul în repetate rânduri, până când într-o zi acesta a rămas inconştient pentru totdeauna, neagă acuzaţiile.

Femeia acuzată că l-a agresat în mod repetat pe fiul său adoptiv, în perioada 2002-2006, culminând cu bătaia care l-a băgat în comă, a negat ieri, la proces, acuzaţiile, scrie Diario de Mallorca.

Un cuplu din Llucmajor (Insulele Baleare) adoptase un copil din România în anul 2001, când acesta avea doi ani. De la vârsta de 3 ani şi până la 6 ani, femeia l-a agresat în repetate rânduri pe micuţ, provocându-i leziuni care au necesitat de 13 de ori internarea în spital.

Totul a culminat cu o bătaie aplicată băieţelului în 2006, pentru că acesta nu-şi făcuse temele, în urma căreia copilul a intrat în comă.

"Nu l-am lovit, dar ţipam mult la el"

De atunci, până în prezent, acesta se află în stare vegetativă, internat la spital. Procuratura din Mallorca cere acum 45 de ani de închisoare pentru femeie şi 45 pentru soţul său, care "nu a făcut nimic pentru a împiedica faptele".

Procesul a demarat ieri, la Tribunalul Provincial din Mallorca. La prima înfăţişare în faţa judecătorului, cei doi s-au declarat nevinovaţi.

Citeşte pe adevarul.es ce explicaţii au dat cei doi soţi în faţa judecătorilor pentru acuzaţiile de maltratare a copilului adoptat la 2 ani din România

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite