VIDEO Italienii le ironizează pe românce, oferindu-le locuri de muncă: "Aici, cu două diplome, poţi să devii prostituată"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii au fost din nou ţinta ironiei italienilor. O actriţă interpretează rolul unei românce îmbracată cu prost gust, imigrată în Italia, dar cu studii superioare.

Pentru câteva minute bune din emisiunea “The Show must go off” din 21 ianuarie, o actriţă italiancă a fost în centrul atenţiei publicului atunci când a interpretat rolul unei românce.

Prezentatorul emisiunii se împiedică şi o calcă din greşeală pe picior pe una din femeile aflate în public, care reacţionează prompt: “M-ai călcat pe picior pentru că sunt româncă?”.

Prezentatorul se scuză, spunând că nu avea de unde să ştie că e româncă. “Acum, că ai aflat că sunt româncă, ce-ţi zici, că oi fi şi prostituată, nu?”

Femeia se simte brusc în largul ei atunci când îşi face apariţia şi prezentatoarea emisiunii, pe care românca o îmbrăţişează afectuos.

“Eu sunt Catinca şi am terminat două facultăţi: Istoria Artei şi Litere. Ce te miri aşa… dacă aş fi italiancă nu te-ai mira, nu?”, s-a prezentat aceasta.

Prezentatorul o compătimeşte, pentru că a avut de înfruntat un drum greu, “cu barca”, pentru a ajunge în Italia, dar “Catinca” îl apostrofează: “Băi, frumosule, vezi că nu eşti doar rasist, eşti şi ignorant? Eu, ca să ştii, am venit cu avionul, la clasa I. Ce, dacă sunt româncă, înseamnă că trebuie să călătoresc cu camionul?”

Catinca îşi continuă povestirea, spunând că în Italia a cunoscut un bărbat care i-a promis că o să devină o femeie de succes: “Am vrut să fac un salt de calitate, în schimb am făcut un salt în necunoscut! Ce fac cu două diplome în România? În Italia, am cunoscut un bărbat, Marino, care mi-a spus: aici, cu două diplome, poţi să devii prostituată. Până la urmă am devenit iubita lui Marino şi el mi-a spus: 'o să te fac doamnă!'. Şi aşa m-a pus la vândut pantofi”.

Acesta este momentul când femeia se descalţă şi îşi flutură demonstrativ un pantof alb în faţa prezentatoarei.

Emisiunea de sâmbătă, în care "românca" şi-a spus povestea, a fost urmărită de 1,3 milioane de telespectatori.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite