Un italian i-a dat foc iubitei sale românce în timp ce îi striga "Te iubesc!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unei crize de gelozie, un italian în vârstă de 47 de ani a stropit-o cu alcool pe iubita sa, românca Gina Felicia Ciobotaru, 24 de ani, apoi i-a dat foc.

Salvatore Biscottello locuia cu partenera şi fiica sa într-un bloc din Moncalieri, lângă Torino, dar s-a îndrăgostit de vecina sa de la ultimul etaj, informează lastampa.it.

Acesta a avut o relaţie de cinci luni cu românca Gina Ciobotaru, în vârstă de 24 de ani, din Măcin, judeţul Tulcea.

În noaptea de 5 septembrie, cei doi au avut o ceartă iar în urma unei crize de gelozie, bărbatul a aruncat cu alcool pe Gina. Acesta a fugit la baie să se spele pe ochi, însă Salvatore din urma ei a scos o brichetă şi strigând "Te iubesc!" a aruncat-o în direcţia ei.

Văzând că hainele iubitei sale au luat imediat foc, acesta s-a repezit asupra sa încercând să stingă focul cu propriul trup, dar n-a făcut decât să îşi incendieze hainele.

Mama fetei, martoră la scenă, a încercat să îi ia iniţial apărarea lui Salvatore, spunând că a fost un accident. Mai târziu însă şi-a schimbat declaraţia: "Nu a fost un accident. Salvatore i-a dat foc. Este un om bolnav, care nu reuşeşte să se controleze. Este violent".

Gina este internată în stare critică la spitalul CTO din Torino cu arsuri pe 40% din suprafaţa corpului iar Salvatore Biscottello, internat în acelaşi spital cu 20% din suprafaţa pielii afectată, este acuzat de tentativă de omor.

O prietenă apropiată a Ginei a anunţat că în următoarele 5 zile fata va rămâne în comă indusă iar faţa nu i-a fost afectată.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite