VIDEO O româncă se află în comă după ce a fost bătută de un italian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Românca a stat mai multe minute pe jos până ca cineva să intervină
Românca a stat mai multe minute pe jos până ca cineva să intervină

O banală ceartă la rândul pentru bilete s-a transformat într-o tragedie. O asistentă medicală româncă a fost lovită de un italian şi a rămas pe jos mai multe minute.

UPDATE 13.15 O banală ceartă la rândul pentru bilete s-a transformat într-o tragedie. O asistentă medicală româncă a fost lovită de un italian şi a rămas pe jos mai multe minute.

UPDATE 13.15 - Italianul a obţinut arestul domiciliar

Agresorul româncei se numeşte Alessio Burtone şi potrivit avocatului lui, Fabrizio Gallo, nu are antecedente penale. Afirmaţia apărătorului o contrazice pe cea a comandatului carabinerilor care s-a ocupat de identificare şi arest. Potrivit avocatului Gallo, clientul său a obţinut deja arestul la domiciliu. "Se vede clar în înregistrare că românca îl urmăreşte pe Alessio. Mi-a spus că românca îl ameninţa că-l împinge sub metrou şi că lui i-a fost frică să nu fie înarmată", a mai spus Galli pentru romatoday.it

UPDATE 12.59 - Alemanno: "Îi dau în judecată pe cei care nu s-au oprit"

Aflat la Beijing, primarul Capitalei Gianni Alemanno a aflat "cu stupoare" că există o înregistrare care demonstrează indiferenţa romanilor pentru o persoană căzută pe jos. "Dacă ce mi s-a povestit despre acest video este adevărat, voi deschide o acţiune penală împotriva celor care nu s-au oprit să acorde primul ajutor", a declarat edilul şef. "Nu este posibil ca într-un oraş ca Roma să existe atât indiferenţă", a completat Alemanno.

VIDEO pe adevarul.it

De la o banală ceartă, la Reanimare

O româncă (32 de ani) a fost operată de urgenţă pentru mai multe traume craniene şi se află acum în comă la spitalul „Casilino" din Roma, informează „La Repubblica". Femeia a fost lovită în faţă de un italian în vârstă de 20 de ani, la capătul unei altercaţii legate probabil de poziţia la rândul de bilete.

Episodul a avut loc ieri în staţia de metrou Anagnina (periferia sud-est a Romei).

Cei doi au început să se certe la rând, dar discuţia a continuat şi după ce s-au depărtat de casa de bilete. S-a ajuns la împinsături (într-un moment se distinge şi că tânărul a scuipat-o pe româncă) pentru ca mai apoi tânărul să o lovească pe româncă cu un pumn în faţă.

După ce femeia a cazut, a rămâns întinsă pe jos în idiferenţa generală câteva minute. Întârzierea cu care au reacţionat trecătorii a devenit principalul subiect de astăzi al presei din Italia.

Carabinierii l-au identificat şi arestat pe făptaş, un italian cu antecedente penale rezident în Roma.

VIDEO pe adevarul.it

Ştirea a făcut imediat înconjurul Peninusulei şi a devenit cea mai importantă ştire a zilei pentru majoritatea publicaţiilor italiene.

Vezi AICI stirea pe cele mai cunoscute ziare italiene.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite