Ion Iliescu a fost primit la Roma de circa 300 de români

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Ilescu la Roma FOTO: PSD
Ion Ilescu la Roma FOTO: PSD

Preşedintele de Onoare al PSD, Ion Iliescu, a fost duminică la Roma unde a fost primit de circa 300 de români. Fostul preşedinte a răspuns invitţiei preşedintelui PSD Diaspora, Critian Rizea.

La invitația președintelui PSD Diaspora, deputatul Cristian Rizea, Președintele de Onoare al PSD, Ion Iliescu, a participat duminică, la Roma, la întâlnirea cu comunitatea de români și cu membrii PSD Italia, informează un comunicat al mişcării politice.

Au fost discutate atât aspecte legate de situația actuala a României, din punct de vedere economic și politic, cât și aspecte legate de problemele cu care se confruntă comunitățile de români în Italia. Totodată, Ion Iliescu, a prezentat și viziunea USL în ceea ce-i priveşte românii din diasporă, se mai arată în comunicat. 

Prezența și intervențiile domniei sale au fost foarte urmărite de către cei aproximativ 300 români prezenți la această întâlnire. 

„Așa cum și-a propus de la înființare, PSD Diaspora, deși o organizație tânără, a reușit ca în doar 6 luni de zile să-i aducă în mijlocul comunităților de români din Italia și Spania pe doi dintre cei mai importanți lideri politici din România: Victor Ponta și Ion Iliescu”  subliniat deputatul Rizea. 

La eveniment au participat și reprezentanți ai PD Italia, care prin vocea președintelui PD Roma, Eugenio Patane, și-au prezentat susținerea pentru comunitatea româneasca din Italia, se mai precizează în notă.

FOTO pe adevarul.it

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite