23 de trupe româneşti de rock, electronic şi hip-hop cântă în parcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un singur bilet, trei spectacole diferite. Cu 15 RON poţi petrece o noapte întreagă pe diferite ritmuri. Ai de unde alege. 23 de trupe româneşti de rock, electronic şi hip-hop îţi dau

Un singur bilet, trei spectacole diferite. Cu 15 RON poţi petrece o noapte întreagă pe diferite ritmuri. Ai de unde alege. 23 de trupe româneşti de rock, electronic şi hip-hop îţi dau întâlnire, mâine, de la ora 16.00, la etajele 5, 6 şi 7 ale parcării din zona Unirea, la petrecerea "Stimultan".
Sunt amenajate trei scene pentru fiecare gen în parte, amplasate la ultimele trei etaje ale parcării. La nici jumătate de an de la prima ediţie, din 24 februarie, care s-a bucurat de un succes neaşteptat (aproximativ 2.200 de persoane s-au arătat interesate de eveniment), organizatorii au pus pe picioare ediţia cu numărul doi, sub sloganul "Parchează-te la Stimultan". "Am păstrat acelaşi concept de simultaneitate şi migraţie ca şi la prima ediţie a petrecerii. Doar că, de data asta, am mers mai departe. Am apropiat şi mai mult scenele, le-am făcut chiar să fie una deasupra celeilalte", declară Cosmin Pojoranu, PR Coordonator al evenimentului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite