Un român s-a spânzurat într-o închisoare din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român de 20 de ani s-a spânzurat într-o închisoare din Viterbo, la 50 de kilometri de Roma, după cum relatează cotidianul "Il Secolo XIX". Tânărul, arestat sub acuzaţia de complicitate

Un român de 20 de ani s-a spânzurat într-o închisoare din Viterbo, la 50 de kilometri de Roma, după cum relatează cotidianul "Il Secolo XIX". Tânărul, arestat sub acuzaţia de complicitate la jaf, aştepta să fie judecat. Conform ziarului italian, acesta a fost găsit în celulă, suspendat de cearşafuri.

Despre el, se ştie doar că se afla de un an în Italia, fără familie. Reprezentanţii Ambasadei României din Italia susţin că nu au fost încă anunţaţi oficial. Comisarul-şef Marian Mândroc ne-a declarat: "Întrucât este 1 Mai la mijloc, noi încercăm să aflăm ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.

În acest tip de situaţii, se va face o anchetă, iar noi vom primi raportul". În ultimii ani, la închisoarea Mammagialla din Viterbo au existat numeroase plângeri pentru nerespectarea normelor igienico-sanitare. La presiunile deţinuţilor, închisoarea a inaugurat luna trecută o secţie nouă, cu o capacitate de 25 de locuri, care, din lipsă de personal, nu s-a dat în folosinţă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite