Revoluţionarii au blocat depunerea de coroane la Universitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revoluţionarii nu i-au lăsat pe militari să depună coroana venită din partea Guvernului       Foto: Marian Iliescu
Revoluţionarii nu i-au lăsat pe militari să depună coroana venită din partea Guvernului Foto: Marian Iliescu

Militarii din Garda Naţională nu au fost lăsaţi să depună coroanele venite din partea Guvernului şi a Ministerului de Interne în memoria celor căzuţi în Revoluţie.

Revoluţionarii au făcut din nou scandal, de această dată la comemorarea eroilor Revoluţiei care a avut loc ieri, în Piaţa Universităţii din Bucureşti. Ceremonia depunerii de coroane a fost întreruptă în momentul în care la microfon s-a anunţat că următoarea coroană este din partea Guvernului României. Nervoşi că Executivul le-a suspendat indemnizaţiile începând cu 1 ianuarie 2012, revoluţionarii s-au aşezat în faţa militarilor din Garda Naţională şi nu i-au lăsat să îndeplinească ceremonia. „Duceţi-vă şi depuneţi coroana acasă la Emil Boc", au strigat revoluţionarii. După aceste incidente, militarii s-au retras cu tot cu coroanele pe care nu au mai apucat să le depună.
După boicotarea ceremoniei, revoluţionarii s-au îndreptat către Sala Dalles, unde au încercat fără succes să rupă un banner aşezat chiar deasupra troiţei închinate celor decedaţi în 1989. Banner-ul anunţa un mare concert de manele la care îşi anunţaseră prezenţa Adrian Minune, Sorinel Copilul de Aur şi alţii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite