Cum să reduci cu 30% factura la încălzire - Revista presei interne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa internă de astăzi scrie despre metodele de reducere a facturii la încălzire, bişniţa cu medicamentul Cytotec sau declanşarea codului galben în şase judeţe. Printre alte subiecte, Gheorghe Ştefan a fost desemnat să coordoneze exact activitatea pentru care a fost destituit, iar Pro TV negociază licenţa emisiunii gastronomice „MasterChef".

Cum să reduci cu 30% factura la încălzire. Repartitoarele individuale şi robinetele termostatice sunt eficiente atunci când sunt neacoperite, iar ferestrele sunt închise. Montarea repartitoarelor individuale şi utilizarea corectă a acestora poate reduce costurile lunare ale unei familii cu energia termică cu peste 30%. Acesta este primul lucru pe care îl pot face românii, fără a mai aştepta investiţiile autorităţilor locale în reabilitarea sistemului de încălzire, scrie Evenimentul ZIlei.

Bişniţa cu Cytotec, favorizată de sistem. Reporterii Jurnalului Naţional au cum­părat medicamentul neautorizat Cy­to­tec într-un fast-food bucureştean, la o întâlnire conspirativă cu bişniţarul. "Eu am clienţi serioşi, doctorii cumpără câte o sută de pachete o dată, sunt dealer pentru clinici", încerca bişniţarul să ne convingă. Neautorizat pe piaţa româ­nească şi nici la Agenţia Europeană a Medicamentului (EMEA), dar aprobat în unele state ale Uniunii Europene, medicamentul Cytotec a fost folosit în mai multe unităţi spitaliceşti, au spus oameni din sistemul de sănătate, fără puterea de a-şi asuma public, cu nume şi prenume, această informaţie.

Cod galben în şase judeţe. O nouă atenţionare de cod galben pentru ninsori a fost emisă de ANM pentru zilele de luni şi marţi până la ora 3.00, în şase judeţe: Galaţi, Brăila, Tulcea, Constanţa, Călăraşi şi Ialomiţa. Aici şi în partea de sud-est a ţării vor fi precipitaţii, mai ales ninsori, iar în Dobrogea, Bărăgan şi Lunca Dunării vântul va bate în rafale, ajungând până la 50 - 60 de kilometri pe oră. În cele două zile cu cod galben, în Delta Dunării şi pe litoral va ploua şi se va forma polei, potrivit Gândul.

Promovat de ministru după ce a fost destituit din funcţie de premier. Fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale de Pescuit şi Acvacultură Gheorghe Ştefan, demis din această funcţie, anul trecut, de premierul Emil Boc pentru blocarea accesării fondurilor europene pentru pescuit, a fost desemnat de noul ministru al Agriculturii să coordoneze exact activitatea pentru care a fost destituit, potrivit România Liberă.

Reţete cu succes în televiziune.
Pro TV negociază licenţa emisiunii gastronomice „MasterChef”, urmând să adauge încă o variantă celor câtorva zeci de show-uri de gen transmise deja de posturile TV româneşti. Orice post de televiziune care se respectă are în grila de programe cel puţin o emisiune culinară, în timp ce mulţi dintre realizatorii de show-uri s-au grăbit să se asigure că au în platou câte un bucătar care să adauge sare şi piper, după gust, numai cât să fie pe placul audienţei, scrie Evenimentul Zilei.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite