O reclamă-record, în pauza meciului Rapid - Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timpul pauzei publicitare de la sfârşitul primei reprize a meciului de fotbal Rapid - Steaua, Antena 1 a difuzat un spot care a uimit prin foarte multe elemente. Întâi de toate, are două

În timpul pauzei publicitare de la sfârşitul primei reprize a meciului de fotbal Rapid - Steaua, Antena 1 a difuzat un spot care a uimit prin foarte multe elemente. Întâi de toate, are două minute, fiind de patru ori mai lungă decât o reclamă obişnuită. În al doilea rând, este pentru prima dată când o echipă de "superfotbalişti Pepsi" a ajuns să numere 11 jucători: David Beckham, Ronaldinho, Roberto Carlos, Fernando Torres, Raúl Gonzalez Blanco, Thierry Henry, Raphael Van Der Vaart, precum şi nou-intraţii Robert Huth, Alessandro Nesta, Hernan Crespo şi Frank Lampard.
Dar recordurile nu se opresc aici. Fără a preciza suma exactă, reprezentanţii agenţiei de publicitate care gestionează contul Pepsi au declarat că acesta a fost cel mai costisitor spot difuzat pe televiziune anul acesta. "Ideea spotului de anul acesta, Pepsifest, este ancorată în marile evenimente sportive ale anului şi mizează pe umor. Spotul prezintă o echipă de supervedete într-un meci de fotbal cu o echipă de amatori ieşită din comun, care foloseşte tehnici de fotbal nu foarte ortodoxe", a precizat Bogdan Tomoiagă, PR Executive Pleon Graffiti, care se ocupă de acest cont. Conform informaţiilor primite de la Media Directon, ratingul din timpul difuzării reclamei a fost uriaş: 33,7% din populaţia urbană, cea mai mare valoare atinsă de un spot în România.
Varianta de două minute a spotului va mai fi difuzată şi la returul ce va fi transmis pe Realitatea TV, după aceea urmând să se difuzeze doar variante mai scurte ale spotului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite