Un recidivist si-a incendiat familia si s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dintre cei 6 membri ai familiei incuiati in beci, doar 4 au scapat cu viata. Autorul a murit si el dupa ce s-a autoincendiat in mijlocul curtii. Alexandru Violet Popescu, de 35 de ani, recidivist din

Dintre cei 6 membri ai familiei incuiati in beci, doar 4 au scapat cu viata. Autorul a murit si el dupa ce s-a autoincendiat in mijlocul curtii.
Alexandru Violet Popescu, de 35 de ani, recidivist din satul Comanda, suburbie a orasului Strehaia - Mehedinti, a fost autorul unei fapte oribile, petrecuta ieri dupa-amiaza in propria gospodarie. Barbatul traia laolalta cu doua concubine si patru copii minori. Potrivit martorilor oculari, dupa orele pranzului, una dintre femei l-ar fi amenintat ca il paraseste, daca nu renunta la cealalta. Manios din fire, Violet Popescu si-a incuiat nevestele si copiii intr-o camera amenajata in beciul casei, i-a stropit cu benzina si le-a dat foc. Dupa aceasta oroare, barbatul a iesit in curte si, dupa ce si-a golit canistra cu benzina in cap, s-a autoincendiat, fiind gasit carbonizat. Una dintre concubinele lui Violet, Camelia Mladin, a reusit sa sparga un geam, pe unde a iesit in brate cu o fetita de 7 saptamani. Ingroziti de tipetele femeii, vecinii au sarit in ajutor si i-au eliberat din flacari pe ceilalti prizonieri. Din nefericire, Adrian Mladin, de 12 ani, si cea de-a doua concubina a lui Violet, Elena Cretan, au murit in drum spre spital, in ambulanta. Corpurile neinsufletite ale acestora au fost depuse laolalta cu cel al incendiatorului la morga spitalului din Strehaia. Restul supravietuitorilor se afla la spital, cu arsuri mai mult sau mai putin grave. Violet Popescu era cunoscut in Comanda ca un tanar iute de manie si recidivist, autor a numeroase furturi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite