Un mort şi şapte răniţi într-o explozie la Combinatul Oltchim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O puternică explozie produsă ieri, pe platforma Combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea, a cauzat moartea unui muncitor şi rănirea altor şapte. Alte două persoane au fost date dispărute,

O puternică explozie produsă ieri, pe platforma Combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea, a cauzat moartea unui muncitor şi rănirea altor şapte. Alte două persoane au fost date dispărute, existând posibilitatea ca acestea să fie prinse sub dărâmături. În urma incidentului, care a fost anunţat în jurul prânzului, la numărul unic 112, la combinat au fost trimise cinci autospeciale de intervenţie ale pompierilor şi mai multe ambulanţe, care au transportat răniţii la spital. Cu ajutorul SMURD, au fost transportaţi, la Spitalul de Arşi Bucureşti, cinci dintre muncitorii răniţi.

Din păcate, una dintre victime, o femeie, nu a supravieţuit, decedând ieri, în jurul orei 17,00. Incendiul izbucnit în urma deflagraţiei a fost stins de pompieri la scurt timp. Directorul Oltchim, Constantin Roibu, a declarat că explozia, care care s-a produs într-o instalaţie de poliester, a fost cauzată de creşterea presiunii la reactorul de prepoliester.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite