La puşcărie, de 8 Martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din oraşul gorjean Rovinari a ajuns ieri la închisoare plătind astfel pentru o infracţiune care ar fi fost comisă de fostul soţ Felicia Fierăscu, 27 de ani, a lăsat acasă un

O femeie din oraşul gorjean Rovinari a ajuns ieri la închisoare plătind astfel pentru o infracţiune care ar fi fost comisă de fostul soţ

Felicia Fierăscu, 27 de ani, a lăsat acasă un copil în vârstă de un an, ca să îşi ispăşească pedeapsa în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Târgu Jiu. Iniţial, a fost condamnată în 2007 la un an şi jumătate de închisoare pentru furt de energie electrică. Ea susţine că a ajuns după gratii pentru că şi-a asumat fapta fostului soţ.

În cele trei luni petrecute cu familia, Felicia Fierăscu a aşteptat ca preşedinţia să-i semneze actul de graţiere. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, ea a fost nevoită să revină la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Târgu Jiu pentru a-şi ispăşi restul de pedeapsă.

Ieri-dimineaţa, femeia a sosit la penitenciar împreună cu mama sa. Cele două femei şi-au luat rămas-bun sperând că perioada în care nu vor fi împreună va trece repede. "În timpul cât voi fi după gratii, îmi voi imagina că sunt într-o vacanţă nedorită.

Singurul meu regret este că, în tot acest timp, nu voi mai fi alături de băieţelul meu de un an şi nu voi putea să-l îngrijesc. De el vor avea grijă mama mea şi bărbatul care mă iubeşte. Nu îmi voi pierde speranţa că totul va fi bine, voi lupta pentru dreptate. Copilul o să mă aştepte acasă, voi trăi în această perioadă gândindu-mă la el", a spus Felicia Fierăscu.

Nu a achitat la timp pensia alimentară

Tânăra din Rovinari a primit iniţial o condamnare de un an şi jumătate pentru furt de energie electrică, faptă pentru care şi-a asumat responsabilitatea în încercarea de a-şi proteja fostul soţ. Bărbatul a divorţat însă şi i-a cerut pensie alimentară pentru fiica pe care a luat-o în creştere.

Felicia Fierăscu nu avut bani pentru a achita pensia alimentară şi, prin urmare, a fost dată în judecată şi condamnată, fiindu-i reactivată pedeapsa primită iniţial cu suspendare. Nici directorul penitenciarului Târgu Jiu, Eugen Simescu, nu-i dă prea multe speranţe femeii. El crede că Felicia Fierăscu nu va putea fi graţiată, tocmai pentru că este recidivistă. Tânăra, mamă a doi copii, dintre care unul de doar un an de zile, va trebui astfel să-şi petreacă următoarele şapte luni în închisoare.

Marinela Fierăscu, mama tinerei condamnate, spune că îl va da în judecată pe adevăratul vinovat, fostul soţ al Feliciei: "Din cauza lui stă ea acum în închisoare. Dar îl vom da în judecată după ce Felicia se întoarce acasă, ca să plătească pentru tot răul pe care i l-a făcut fetei mele şi copilului", promite Marinela Fierăscu.

Nu îmi voi pierde speranţa că totul va fi bine, voi lupta pentru dreptate. Copilul o să mă aştepte acasă, voi trăi în această perioadă gândindu-mă la el.
Felicia Fierăscu

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite