Ce purtăm la petrecerea de revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ţinutele elegante sunt obligatorii pentru petrecerea cu stil a nopţii dintre ani.

Moda este într-o continuă schimbare, dar din fericire există câteva tendinţe care garantează succesul oricui, indiferent de locul unde va petrece tevelionul.
Iarna ţinutele capătă culori mai închise. Vedetele serii vor fi culoarea neagră şi mov, în combinaţii sau separat. Pentru o seară petrecută la un restaurant, rochia neagră va face remarcată orice doamnă sau domnişoară.
Târgumureşencele au la dispoziţie o gamă largă de modele de rochii negre, de la cea simplă clasică, a cărei preţ este în jur de 300 lei, până la cea neagră imprimată cu paiete şi cristale, ce poate ajunge la 800 lei.
Se poartă şi combinaţiile de mătase bej cu dantelă neagră. „Domnişoarele pot încerca rochiţele fără bretele sau cu bretele subţiri, în timp ce doamnele pot opta pentru rochiţele negre lungi sau cu lungime medie ce au bretele late”, a precizat asistenta de vânzări a magazinului Siluette din Mureş Mall.  Dacă rochia neagră aleasă este de lungime medie dresul este obligatoriu. Rochiile de seară impun un dres subţire, în tendiţe fiind cel negru cu dungă pe mijlocul piciorului în spate.
Rochile de culoare mov sunt ideale pentru domnişoarele care îşi petrec noaptea la un restaurant. Ţinuta de culoare mov, asortată cu accesorii de bună calitate poate fi la fel de elegantă ca şi cea de culoare neagră. „Se poartă pantofii cu toc subţire şi vârf ascuţit care merg foarte bine la o rochie elegantă. Dacă domnişoarele vor să meargă în cluburi pot alege pantofi cu vârful rotund şi toc conic”, a explicat asistenta de vânzări a magazinului Amely Shoes.

Pentru bărbaţi, cămăşile cambrate

Domnii trebuie să ştie că ţinuta clasică este foarte la modă. „Este foarte elegantă cămaşa albă neapărat cu butoni, cravată colorată şi costum negru. Nu mai sunt la modă vestele la costume, iar costumele simple sunt mult mai elegante pentru revelion decât cele cu dungi”, a precizat consiliera vânzări a magazinului Bigotti.
Pentru ţinuta de club sunt la mare căutare cămăşile cambrate, dar care nu îi avantajează deloc pe cei cu burtă. „Cămăşile pot fi colorate, pot avea şi model şi pot fi combinate atât cu jeanşi cât şi cu pantaloni din bumbac”, a mai consilierul de vânzări al Bigotti. Preţul unui costum poate ajunge la 1.200 lei, o camaşă costă între 100 şi 300 lei, iar o cravată poate costa şi 200 de lei. 

Accesoriile, secretul ţinutei reuşite

Rafinamentul fiecărei doamne sau domnişoare se vede cel mai bine în alegerea accesoriilor. Excesul de accesorii poate scădea  efectul hainelor. Dacă doamnele optează pentru rochia neagră cu paiete sau cristale, bijuteriile trebuie să fie discrete şi să se limiteze doar la cercei şi brăţară. O rochie fără bretele trebuie  asortată cu un colier. Sunt la modă bijuteriile de argint cu pietre semipreţioase.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite